Voubs is for sale. Contact us!
Българизиране на съществуващо лого на латиница
Total awards: 400
1 st Place: €300
Explore
1 th
Bulgaria
newbie
 • Honored
Metro Media Logo Cyrilic variation 2

*****

show comments

Info & Rules

Contest info

Description

Използваме логото на МЕТРОМЕДИЯ във вариант на латиница почти двадесет години, като поради естеството на работата на фирмата, която е свързана с рекламата, то е достатъчно широко разпознаваемо. Нещо повече - превърнало се е в запазен знак и смяната му по-скоро ще навреди на разпознаваемостта на марката и дейността ни. При все това, в следствие еволюция в разбиранията ни за вредността на масовото навлизане на чужд език и писменост в обшествената ни среда, решаваме да българизираме съществуващото ни лого.

Очакваме да се създаде съвсем нов дизайн, като се запази излъчването, стилът на съществуващото сега лого. Очакваме свежо и динамично изображение. Участниците трябва да създадат и favicon с размери с 16х16 pх. формат .ico.

Предлагаме награден фонд от 300 евро за първа награда и 100 евро за втора нагарада, като условието ни е да придобием изображенията с пълните права за ползването им разбира се.

Свалете и прегледайте приложения файл за фирмена идентичност, по чийто образец трябва да се разработят новите лога. Предоставяме Ви и старото лого на МЕТРОМЕДИЯ във формат .ai, което може да свалите и прегледате от този линкЗадължително e да се подготви описание на новата фирмена идентичност по модела на старата. Изображението с образа на момичето е допълнение на фирмената идентичност, което се запазва и трябва да бъде използвано. Получените материали трябва да бъдат във формати и качество, да могат да се използват за всякакви нужди и резолюции без каквито и да е ограничения. 

 

Show More Show Less

Expertise

Any

purpose

Buy copyrights

Category:

Graphic Design

Sub-category:

Logo Design

Target community

Graphic Designers

Duration

31 Days

Registration period

10 November 2019  -  7 December 2019

Public voting

8 December 2019  -  10 December 2019

Jury voting

8 December 2019  -  10 December 2019

Winners announced

11 December 2019

General rules

file
These General rules (hereinafter referred to as the GENERAL RULES) for participation in VOUBS contests, settle the terms and conditions for participation in any contest organized through VOUBS. If there are any additional rules specified by the Organizer of the contest they are written in the field "Additional rules" and they are valid first and with an advantage to the General rules.
read the general rules

Submission rules

file
1. Инструкции за фирмената идентичност
1.1. Задължително да се подготви описание на новата фирмена идентичност по модела на старата.
1.2. Свалете и прегледайте приложения файл - https://www.voubs.com/stuff/Metromedia_Guide.pdf за фирмена идентичност, по чийто образец трябва да се разработят новите лога.
1.3. Изображението с образа на момичето е допълнение на фирмената идентичност, което се запазва и трябва да бъде използвано.
1.4. Предоставяме Ви и старото лого на МЕТРОМЕДИЯ във формат .ai - https://www.voubs.com/stuff/LogoMM.ai
2. Изисквания за формати и качество
2.1. Получените материали трябва да бъдат във формати и качество, да могат да се използват за всякакви нужди и резолюции без каквито и да е ограничения.
3. Изисквания към победителя след контакт от организатора
3.1. Извършване на до 3 броя промени на логото на победителя.
4. Участниците трябва да създадат favicon
4.1. Участниците трябва да създадат и favicon с размери с 16х16 pх. формат .ico

Alowed media type

 • file

  Images
 • Txt

  Texts
 • file

  Video
 • file

  Audio

Voting

Restrictions

restrictions
Region: Not specified

Gender: All

Max participants: 100000

No watermarks or recognizing signs are allowed.

Allowed media per user: 4

You must be the sole owner of the copyrights.