Voubs is for sale. Contact us!
Трудът през фотообектива
Total awards: Others
1 st Place: Special
Explore
  • Honored
Подготовка за оран

Всяка пролет хората в Родопа планина подготвят нивите за оран, като разхвърлят тор. Опитвам се да запазя автентични моменти като този, защото времето променя всичко много бързо. Този ден имах късмета да заснема тази жена докато работи.

show comments
1 comment from 1 voubster
Трудът през фотообектива
Трудът през фотообектива     Уважаеми победители във фотоконкурса „Трудът през фотообектива”!

Ние от Агенцията по заетостта се обръщаме към Вас, за да направим едно важно организационно уточнени: Непредвидените обстоятелства във връзка с разпространението на COVID-19 и наложените противоепидемични мерки объркаха нашите планове, свързани с фотоконкурса „Трудът през фотообектива”. Както добре си спомняте, желанието ни за финал на творческото състезание бе организирането на фотоизложба в София, на Моста на влюбените до НДК, където щяхме да представим първите 30 фотографии, спечелили най-много гласове.

За съжаление, не успяхме да организираме изложбата в предварително уговорените срокове! Искаме да споделим с Вас обаче, че сме твърдо решени да намерим подходящия момент и формат, за да покажем на нашите колеги, на журналисти и на широката общественост вашите прекрасни творби, свързани с темата за труда!

Не бихме искали да се ангажираме предварително с някаква конкретика като дата и място, защото сами виждате динамиката и растящите ограничения във връзка с пандемията! Оставаме с уговорката, че ще ви информираме при първа възможност за организиране на това важно за нас събитие – изложба с творбите на фотоконкурса „Трудът през фотообектива”!

Използваме възможността да изкажем още веднъж своята благодарност към всички участници във фотоконкурса на Агенцията по заетостта – вие допринесохте за популяризирането чрез изразните средства на изкуството на една тема, значима за българското общество. Показахте по своеобразен начин стойността на труда и неговата значимост днес , както и многоликата му същност!

Reply  •  October 20, 2020 01:11:04 PM UTC