Voubs is for sale. Contact us!

Етикети и лого на фирма Арго

March 9, 2016
contest: Logo Design Contest - Win 300 Euro
€ 300
/media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=26401
5 -th
V
Total votes: 0
4018
Rating votes
9.2
Avg. rating
0
Voting has ended
KristaLina HardaLina Female
Bulgaria
597
Views
3
Comments
10
Favorites

Постарала съм се моето логото да напомня на старата визия на логото на фирмата. Избрала съм една изчистена визия а отстрани е обградено с венец от пшенични класове, което напомня на самата местност на производство на фирмата. Като дизайнер мисля че това е една подходяща семпла визия на фирмени етикети. :)

Categories: Graphic Design Free contests Sweepstakes & Giveaways

3 comments from 1 voubster
Ivan Stoyanovich   Пита ме защо трябва да се извиниш на момичето?! Няма нужда да пренаписваш отговорите си, успях да вникна в съдържанието на писанията ти,още снощи...Подценяваш интелекта на останалите участници...Смятам, че с разследванията и анализите си, компрометираш проектите на участници, нещо, което не е етично, меко казано...Не зная какво имаш предвид под "просто се трудете повече "?! Някои достигат до "нещо съществено" за 5 дни, други за половин час...Съотношението труд и талант, при хората е различно и количествените натрупвания, не винаги водят до качествени изменения.Хубаво е, че апелираш да се трудим, но не сме на полето, за да изпълним "петилетката"...Всеки достига до удовлетворяващ за него резултат по свой път.Никой не е длъжен да отговаря на някакви твои хипотези. Дори да си прав, и някой да е взаимствал нещо, не е твоя работа, да влизаш в ролята на обвинител и да раздаваш присъди, чия лъжица е крадена, колко процента е млякото и защо е от крава "монтафонка"...Нищо лично, просто се обери малко, защото хората на изкуството са чувствителни и току-виж си обидил някого.
March 12, 2016 08:27:27 AM UTC
Ivan Stoyanovich   Разбира се, че бих разбрал, стига да не говориш в императив, кой, какво трябва да прави. Би било добре, да се извиниш на момичето, вместо да го питаш защо това или онова...Не смятам да влизам в полемики с теб, защото не виждам смисъл....Хубава вечер!
March 11, 2016 08:20:11 PM UTC
Ivan Stoyanovich   А бе, пич, хайде кротни се малко! Никой не е длъжен да ти дава обяснения! Дай да оставим само твоите творби, че да престанеш да анализираш чуждите проекти! То бива, бива, ама не спря да мелиш...
March 11, 2016 07:35:00 PM UTC
Subscribe to our newsletter
Areas of Interest
Promote your media
Gain better exposure to win!