Voubs is for sale. Contact us!
0
active Contests
0
Total Contests
€ 0
Current best prize
0
Participants
U kunt de groene laser gebruiken:
https://www.laserkopen.com/c-40_77_78.html

Ik kocht dit voor mijn 10-jarige kat om te proberen haar meer te laten spelen. Vroeger was ze dol op groene laserpennen, maar voor deze is ze niet gegaan. Ik weet niet zeker of dat komt omdat ze de rode stip gewoon niet wil achtervolgen of dat dat een weerspiegeling is van het product. Het is perfect. Ik vind het ook leuk dat het groter is en daarom moeilijker te verliezen. Dat is altijd een risico bij katten die graag op meubels springen. Ik dacht dat de knipperfunctie nogal nutteloos was. De groene laser zelf lijkt behoorlijk helder, wat leuk is. U kunt één keer op een willekeurige knop drukken om het knipperende licht te activeren, twee keer voor het normale licht en drie keer voor uit.

U hoeft de knop niet ingedrukt te houden tijdens het gebruik. Deze groene laserpen heeft twee standen: aan en knipperend. Het beste is dat er gewone AAA-batterijen voor nodig zijn in plaats van de kleine hoortoestelbatterijen. Het is een geweldig product! Een goede manier om je kat beweging te geven en ze te laten jagen zoals ze zijn ontworpen. Het is een natuurlijk instinct om op voedsel te jagen, dus het beëindigen van de speeltijd door naar een kom met zijn favoriete eten te gaan, zal een gelukkige kat zijn! Zo gedraagt ​​u zich beter als u weg bent. Ze zitten daar gewoon terwijl ik het licht wild heen en weer beweeg in een poging hen ertoe te brengen het te achtervolgen. Ze kijken me koddig aan en proberen de idioot die ze als baasje hebben te negeren.

Heldere laser! Onze katten zijn er dol op. Ik vind het fijn dat er AAA-batterijen voor nodig zijn, dus ik hoef niet langer te zoeken naar de speciale batterijen die door soortgelijke producten worden gebruikt. Onze kat vindt het heerlijk om te spelen met een rode laserpen. Druk één keer en het knippert, druk twee keer en het is een constante straal, druk drie keer en het is uit. We hebben een oranje tabby kitten van 16 maanden oud. Ze ziet het licht weerkaatst door mijn bril op de vloer en jaagt het na tot ik de kamer verlaat. Toen ik deze wijzer zag, moest ik aan haar denken. Het is duidelijk dat ik degene ben die het meeste van de oefening krijgt.