"Щастие" | "Happiness"

February 6, 2019
contest: Best Reflections Photo 2019
€ 100
"Щастие"  |  "Happiness" /media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=51572
55 -th
V
Total votes: 5
  • Favored
64
Rating votes
38.50
Score
26
Voting has ended
Пламена Мирчева
Bulgaria
690
Views
5
Comments
60
Favorites

Може би понякога зад най-широката усмивка се крият най-горчивите сълзи....
|
Maybe sometimes the widest smile hides the most bitter tears ....

Categories: Amateur Photography
Tags:           

5 comments from 4 voubsters
Симона Георгиева   "Ние във VOUBS създадохме специален конкурс, за да ви предизвикаме да погледнете света с неговите отражения. Снимайте тайнствеността на света, защото всичко, което виждаме, е въпрос на перспектива. Покажете ни двойствеността."
Преди да ви пожелая хубав, успешен и идеен ден, ви пускам част от описанието, което очевидно някой е пропуснал. И ще добавя, че доколкото знам VOUBS не е място за изливане на комплекси и злобеене един срещу друг. Малко ми е тъжно, че за вас явно отражението е само в някое езерце или огледалце по най-обикновен начин. И сега ако се замислите и за отражението на човешките емоции и кой от нас ще позволи тези емоции да се отразят такива, каквито са на лицето си.. цена няма да имате. Айде сега.. надявам се да сте разбрали поне нещо или пък да сте намерили капка вдъхновените, тъй като аз няма да ви скоча по грозния начин, по който вие скочихте... просто ще ви пожелая успех и по-малко негативни емоции.
February 10, 2019 11:12:27 AM UTC
Пламена Мирчева   Или може би е нужно да си припомните описанието на конкурса...? Както и това, че липсата на подкрепа към вас, дами и господа новосъздадени профили с цел да си излеете омразата само защото така сте решили от момента, в който сте се събудили..., не означава, че публиката, която ме е подкрепила е с фалшиви регистрации, гледаемост и каквото и да било още.
Аз виждам отражението на света по този начин.. не ме касае на кое място съм. Има още стотици снимки.. изборът е ваш коя ще харесате. Просто не правете и това място сбирщайн на петната по егото ви.

Хубав и успешен ден :)
1 February 10, 2019 09:06:01 AM UTC
Mery   Пародия - напускам !
February 10, 2019 08:50:39 AM UTC
Kalin_72   Може би по рег фалшиви профили, гледаемост и сеиф в любими :)
February 10, 2019 08:44:35 AM UTC
Mery   Това по какъв критерии заема това място ?
February 10, 2019 08:41:15 AM UTC
Subscribe to our newsletter
Areas of Interest
Promote your media
Gain better exposure to win!